Ce sa faci atunci cand doar unul dintre voi vrea sa se mute

Ce sa faci atunci cand doar unul dintre voi vrea sa se mute

Ce sa faci atunci cand doar unul dintre voi vrea sa se mute

Relocarea este un proces real pentru multe cupluri si familii, dar nu este intotdeauna o decizie favorizata! Aceasta decizie  ar putea sa produca rupturi in relatie, daca nu va ocupa de situatie intr-un mod delicat! Ce sa faci atunci cand doar unul dintre voi vrea sa se mute? Desi compromisul ar fi raspunsul la rezolvarea conflictului, dar este mai usor de zis decat de facut!

Ce sa faci atunci cand doar unul dintre voi vrea sa se mute intr-o noua locuinta

Si totusi, ce faceti in situatia cand promisiunea relocarii, din orice motiv, intrerupe fluxul vietii familiale fericite? Astfel, in acest articol veti descoperi ce trebuie sa faceti atunci cand doar un membru al familiei doreste sa se mute!

Mutarea reprezinta unul dintre cele mai stresante evenimente din viata cuiva, exista multi factori ce trebuie luati in considerare inainte de a contacta o firma de mutari!Evaluati avantajele si dezavantajele acestei mutari inainte de a face pasul cel mare si de a contacta profesionistii. Daca in urma acestei evaluari detii mai multe avantaje, inseamna ca mutarea merita tot efortul si stresul pe care il implica.Cu toate acestea, daca este vorba doar despre un capriciu, reevaluati situatia!

Cand doriti sa va convingenti partenerul sau familia dumneavoastra despre mutare, trebuie sa veniti cu argumente, detalii si asigurari. Ce sa faci atunci cand doar unul dintre voi vrea sa se mute in alt oras?Incepeti prin a fi linistit, calm, nu ” hartuiti” cealalta persoana cu intrebari inutile! Descrieti noul loc de munca pe care tocmai l-ati primit, descrieti zona in care veti locui, informatii despre noile oportunitati!Nu lasati nici un subiect nedezbatut, astfel incat partenerul sau familia sa poata cantari ceea ce spuneti si sa vedeti daca se poate prelungi timpul de gandire cu privire la raspunsul final! Atenti, in aceasta discutie foarte importanta incercati sa nu aduceti vorba de opiniile altor persoane.

Schimbarea perspectivei!

Pentru a intelege mai bine cealalta persoana, fiti un bun ascultator! Dupa prezentarea avantajelor, a oprtunitatiilor si a celorlalte detalii, incercati sa fiti un bun ascultator. Ascultati ce au de spus si ceilalti membrii ai familiei sau partenerul. Asculta-i temerile si schimba-i perspectiva. Chiar daca si-au schimbat perspectiva si doresc sa se mute trebuie sa-si gaseasca un loc de munca, prieteni noi, o casa noua, facilitatile si serviciile pe care le doresc si de care au nevoi! In tot acest timp trebuie sa va incurajati partenerul si sa fiti langa acesta!

Fiind un cuplu, o familie sunteti in aceasta viata impreuna, deci fiecare decizie pe care o luati trebuie luata impreuna, in unitate nu individual! Ce sa faci atunci cand doar unul dintre voi vrea sa se mute Orice s-ar decide- daca ramaneti in locul in care va aflati sau va mutati in alt oras- asigurati-va ca si partenerul este de acord! Vizitati noul oras, noul cartier si noua casa in cazul in care sotul/sotia sau familia dumneavoastra este inca nesigura. Daca mutarea este pe placul acestora, este timpul sa va verificati finantele si sa apelati la Transport mobila Bucuresti si provincie, pentru a beneficia de o multime de oprtunitati la cel mai bun raport calitate-pret!