Ce trebuie sa faceti cu 2 luni inainte de a va muta?

Ce trebuie sa faceti cu 2 luni inainte de a va muta?

Ce trebuie sa faceti cu 2 luni inainte de a va muta?

Cu totii stim ca este usor de spus: ” Am trei luni la dispozitie, o voi face mai tarziu!”, dar, fara sa va dati seama va veti trezi ca mai aveti la dispozitie doar 30 de zile pentru pregatirea mutarii, si bineinteles intrebandu-va unde a trecut timpul! Procesul de mutare necesita multa pregatire inainte de mutarea propriu-zisa. Ultimul lucru pe care vrei sa-l faci este sa astepti pana in ultima clipa! Clipa in care ve fi cu nervii la maxim si implicit vei avea o experienta neplacuta privind mutarea. Astfel, in acest articol iti vom oferi raspunsurile la intrebarea ”Ce trebuie sa faceti cu 2 luni inainte de a va muta?”.

Ce trebuie sa faceti cu 2 luni inainte de a va muta? Planul mutarii!

Primul pas pentru ca mutarea dumneavoastra sa fie o experienta placuta este sa contractati o firma de mutari. Alegerea firmei care se va ocupa de tot procesul dumneavoastra de mutare, reprezinta o decizie foarte grea, atentie insa: nu contractati compania pe baza pretului. Trebuie sa stiti exact ce este inclus in serviciul pe care acestia il presteaza! De asemenea, trebuie sa va asigurati ca sunt licentiati, ca isi desfasoara activitatea legal si ca asigura bunurile dumneavoastra. In astfel de cazuri citirea recenziilor este foarte recomandata! Deciziile grele, au solutii simple!  Va recomand Transport mobila Bucuresti si Provincie, o echipa de profesionisti care stiu ce inseamna mutarea perfecta!

Mutatul este un mini-proiect personal, ce are nevoie de organizare pentru a nu se transforma intr-un haos pagubos. Prin urmare, fii propriul tau manager de proiect si fa o lista cu toate sarcinile implicate, apoi numeroteaza-le in functie de prioritatea lor. Ce trebuie sa faceti cu 2 luni inainte de a va muta? Cand le ai pe toate pe hartie, stii in permanenta carei activitati sa te dedici intai, care sunt cele deja bifate si ce iti ramane de facut.

Cutii si marker?

Niciodata nu este prea devreme sa incepeti colectarea cutiilor inainte de mutare! S-ar putea sa aveti senzatia ca aveti mai mult timp la dispozitie, dar mutare, termenul limita va vor ”bate la usa” inainte sa constientizati. Fa-ti mai intai o lista cu ce ai de cumparat: cutii, scoci, cutter, surubelnita, sfoara, marker, saci, produse de curatenie etc. Scrie pe fiecare cutie in parte ce ai pus in ea, dar si carei camere ii apartine. Nu incarca prea mult o cutie. Ele ar trebui sa aiba cel mult 25 de kilograme fiecare

Selectati lucrurile, piesele de mobilier, donati obiectele de care nu mai aveti nevoie!Doar pentru simplul fapt ca mai aveti 2 luni pana la ziua cea mare, nu inseamna ca nu puteti incepe sa impachetati. Daca este iarna, toate echipmentele de camping si de sport pot fi impachetate. Ce trebuie sa faceti cu 2 luni inainte de a va muta? Daca este vara, atunci echipamentele de schi, imbracamintea de iarna nu vor mai fi necesare pentru o perioada indelungata de timp, asa ca start la impachetat! Incercati sa faceti cate 2 cutii pe zi! Simplu si rapid!

Nu uitati de stocurile de alimente din frigider, congelator sau camara! In cazul in care aveti prea multe alimente, donati din ele unor persoane nevoiase! La fel si cu hainele, jucariile sau obiectele de mobilier de care nu mai aveti nevoie si pe care nu doriti sa le aveti in noua locuinta!