Cele mai mari temeri ale mamei despre mutare

Cele mai mari temeri ale mamei despre mutare

Cele mai mari temeri ale mamei despre mutare

Cand vine vorba de a va muta cu intreaga familie intr-o noua locuinta, temerile si grijile va inconjoara pana cand sunteti stabiliti in noua dumneavoastra casa. Care sunt cele mai mari temeri ale mamei despre mutare si cum le combateti? In acest articol vom invata cum sa combatem temerile gestionandu-le corect, dar si contractand firma Transport mobila Bucuresti si in provincie pentru o mutare fara stres!

Cele mai mari temeri ale mamei despre mutare si combaterea acestora

Sa recunoastem-trecerea de la o casa la alta, indiferent de motiv, este costisitoare incepand de la ”vanatoarea” de case si pana la contractarea firmei de mutari. Chiar daca va mutati intr-un alt loc pentru o oportunitate de a avansa in cariera, veti avea suficiente resurse financiare pentru a derula aceasta perioada de tranzitie? De aceea este bine sa va planificati mutarea in functie de banii economisiti, tinand cond si de cheltuielile neasteptate!

Multe familii se muta pentru a profita de un sector scolar mai bun, dar daca nu sunteti familiarizat cu zona, temerile incep sa apara. Aceste temeri sunt construite pe mediul de acomodare al copiilor in noua scoala. Vizitati site-uri online, pentru evaluari scolare si recenzii. Contactati scolile din acel sector, programati vizite, astfel incat personalul scolii sa va poata raspunde la intrebarile ce va nelinistesc!

Chiar daca cartierul in care va mutati pare ideal se poate ca pe viitor sa regretati ca v-ati mutat acolo. Pentru a nu avea acest sentiment de regret mai tarziu, viziteaza cartierul in momente diferite ale zilei si in weekend pentru o viziune cat mai realista. Interactionati cu vecinii, schimbati impresii, familiarizati-va cu zona! Vizitati parcurile, centrele comerciale, bisericile, sala de gimnastica si nu numai.

Organizarea mutarii!

Cand ai copii, impachetezi totul pentru toata lumea, sperand ca te-ai amintit si ultimul detaliu. Din nefericire, acest lucru implica si intarzieri atunci cand copii sunt reticenti in a da jucarii sau diverse obiecte. De aceea trebuie sa ai in vedere colectarea potrivita de cutii si diverse materiale pentru impachetare. Nu trebuie sa intrati in panica, totul se rezolva prin organizare.  Pentru a ramane organizat trebuie sa faceti liste de inventariere si de altfel sa nu uitati sa creeati o cutie cu provizii, si intotdeauna sa stiti de locatia ei.

De altfel, pentru a te elibera de stresul mutarii, de temerile schimbarii locuintei dar, si de mutatul mobilierului este necesar sa apelezi la o firma profesionista in mutari. Atentie insa, intotdeauna raportul calitate-pret este cel care evidentiaza modul in care serviciile companiei sunt prestate. Alegeti o companie care sa va satisfaca nevoiele si care sa nu va produca daune mobilierului sau locuintei. Nimeni nu-si doreste asa ceva!

In situati in care descoperi ca noua locuinta nu este pe placul dumneavoastra, redecoreaza! O solutie simpla de recreere in care puteti mobiliza intreaga familie.

Integrarea in comunitate! Pentru adultii cu experienta, cu abilitati etice integrarea se face destul de greu, cat despre copii, nu cred ca trebuie sa va faceti griji. Inscrierea acestora in activitati comunitare, in cercuri de literatura cu siguranta reprezinta o oportunitatea de a creea noii prietenii!