Cum sa va imprieteniti cu vecinii dupa mutare

 

Cum sa va imprieteniti cu vecinii dupa mutare

Cum sa va imprieteniti cu vecinii dupa mutare

Toti ochii sunt acum pe camionul firmei de mutari ce se deplaseaza spre noua locuinta, dar cine sunt acesti oamenii cunoscuti acum ca si vecinii tai, te vei imprieteni cu acestia? Chiar daca exista numeroase modalitati de conectare prin intermediul reltelelor de socializare, uneori acestea ne abat de la intalnirile personale! Astfel, prin intermediul acestor intalniri poti cu adevarat sa cunosti persoana! Dar si sa construiesti relatii de durata! Cum sa va imprieteniti cu vecinii dupa mutare?  Este destul de simplu, dar totul depinde strict de dumneavoastra si de felul in care va conturati noua viata!

Cum sa va imprieteniti cu vecinii dupa mutare intr-o noua locuinta

Nu va fie frica sa zambiti si sa va salutati vecinii, chiar daca aveti tendinta de a fi timid sau persoana cu care va intalniti pare aroganta! Poate in spatele acelei atitudini se afla o persoana minunata si un posibil prieten.

Singura modalitate de a te integra in imprejurimile tale si de a cunoaste noii vecini este sa devii mai mult decat o parte din peisaj. Participati la evenimentele de cartier, faceti-va aparitia, chiar daca este vorba doar de a sta si a observa! In plus, fata de intalnirea cu vecinii, adera la la cluburi si voluntariat! Astfel, obtii mai multe modalitati de a lega prietenii. Inainte de a va muta, intrebati-va cunostiintele, colegii daca cunosc in prezent persoane care locuiesc in noul dumneavoastra cartier si daca va pot prezenta! Cum sa va imprieteniti cu vecinii dupa mutare rapid? Pentru a va familiariza in continuare cu vecinii, incepeti cu un grup sau pur si simplu incercati sa comunicati deschis!  Subiectele pot varia, in functie de situatie! Poate va doriti un abonament la sala, dar nu stiti ce sala de gimnastica sa alegeti! Si astfel, legatura de comunicare este deschisa.

In cazul in care aveti copii, este mult mai usor sa interactionati cu noii vecini! Cand copii dumneavoastra se joaca pe afara, observati ce loc este mai frecventat de catre copii vecinilor si mergeti in acea zone. Va fi mult mai simplu de a interactiona cu mamicile! In cazul in care copii dumneavoastra sunt inscrisi la scoala, alaturati-va organizatiilor scolare si echipelor sportive pentru a va intani si a socializa cu alti parinti.

Faceti prima miscare!

Faceti dumneavoastra prima miscare! Este un pas mare, dar introducerea dumneavoastra printre vecinii va elimina orice element necunoascut si va favoriza formarea relatiilor. Cum sa va imprieteniti cu vecinii dupa mutare si sa le castigati increderea! Daca aveti nevoie de un stimulent pentru a comunica cu acestia, aratati comportamentul vecinilor dumneavoastra. Deveniti un ajutor in momentul in care observati un vecin in dificultate. In situatia in care organizati o petrecere de casa noua, invitati si vecinii si astfel acomodarea si integrarea va fi mult mai usoara! Fiti increzator! Fiti increzator in fortele proprii de la prima etapa a mutarii dumneavoastra si anume de la contactarea echipei de profesionisti din cadrul firmei Transport mobila Bucuresti si provincie! 

Incredere in sine va elimina orice fel de indoiala si veti comunica mult mai usor cu noii vecinii!