Lista definitiva de verificare pentru ziua mutarii

Lista definitiva de verificare pentru ziua mutarii

Lista definitiva de verificare pentru ziua mutarii

In acest articol va prezint cateva sfaturi cruciale pe care trebuie sa le cunoasteti pentru a va asigura ca ziua mutarii se desfasoara fara probleme!

Dupa luni de planificare si ingrijorare , ziua mutarii a sosit in sfarsit! Entuziasmul mutari la casa noua este starea ce te defineste in acest moment. Singurul fapt pe care trebuie totusi sa-l treceti inainte de a ajunge la noua casa si de a fi liber la despachetare este procesul de mutare in sine.

Lista definitiva de verificare pentru ziua mutarii! Mutare fara stres!

De aceea, urmariti urmatoarea lista de verificare ce cuprinde pasii importanti pentru mutarea perfecta! Si asta pentru a va asigura ca ati organizat fiecare lucru corespunzator, inclusiv ambalarea corecta a bunurilor. Planificati-va mutarea cu exactitate!  Alegeti Transport mobila Bucuresti si provincie, care va ofera un plan detaliat al mutarii cu toate bunurile dumneavoastra. In acest fel veti stii ca cei care efectueaza mutarea au o evidenta a tuturor articolelor dumneavoastra si ca vor avea grija de ele. Acest lucru va contribui, de asemenea, la eficientizarea si la prevenirea oricaror modificari, mai ales cele legate de pret.

In momentul in care sunteti in cautarea unei firme de mutari nu este tocmai indicat sa va luati dupa recenzii. Deoarece exista foarte multe recenzii false sau platite in aceasta industrie. Atat pe partea pozitiva cat si pe partea negativa. Cel mai bine este sa va ghidati dupa recomandari de la prieteni, familie, colegi etc. Daca cineva care a recomandat firma de mutari a avut o experienta extraordinara cu o anumita echipa sau cu un reprezentant de vanzari, in momentul contractari acelei firme trebuie sa specificati ca doriti sa  beneficiati de aceeasi echipa. Aceasta conexiune personala poate duce la o mai buna colaborare!

Pret corect fara costuri ascunse!

Impreuna cu lista detaliata de inventar, asigurati-va ca obtineti un pret corect si cititi si clauza finala pentru a va asigura ca pretul nu se va schimba pe parcursul mutari! Bineinteles in cazul in care dumneavoastra mai adaugati obiecte ce nu se afla pe comanda, pretul poate suferii majorari!

Impachetatul, locul de parcare, traficul si vremea

Este foarte important sa includeti totul pe lista de inventar, pentru a va asigura ca totul este impachetat. In cazul in care dumneavoastra nu mai mai aveti timp sa reluati aceasta lista, desemnati pe altcineva. Aceasta verificare este necesara pentru a va asigura ca nu ati lasat nimic in urma.Atentie insa lasati obiectele grele si ambalarea acestora pentru profesionisti. Lista definitiva de verificare pentru ziua mutarii! Nu incercati sa impachetati televizorul, oglinzile, obiecte fragile etc.

In plus, daca va mutati in alt oras, utilizati cutii profesionale. Cel mai bine este sa va goliti mobilierul iar depozitarea obiectelor sa se realizeze in cutii pentru a preveni deteriorarea acestora. Lista definitiva de verificare pentru ziua mutarii, foarte important! Un alt criteriu foarte important este notarea cutiilor, astfel veti avea o evidenta stricta a ceea ce ati depozitat!

Pentru ziua mutarii trebuie sa aveti in  vedere urmatoarele caracteristici si anume: locul de parcare, traficul si vremea.

Locul de parcare este foarte important! Oprirea unui loc de parcare pentru echipa de mutari mai aproape de imobilul dumneavoastra reduce semnificativ timpi de efectuarea a peratiunii.

De asemenea, este o idee buna sa verificati vremea inainte de mutarea dumneavoastra. Daca va ploua de exemplu, atunci exista mai multe masuri de precautie pe care ar trebui sa le puneti in aplicare. Mutarea dumneavoastra trebuie sa fie efectuata si in functie de vreme!

O alta etapa este verificarea traficului, astfel incat sa stiti la ce sa va asteptati in ziua mutarii. Este posibil sa nu aveti flexibilitate de a va schimba ziua de mutare  si astfel puteti lua in considerare rute alternative daca este posibil sa ramaneti blocat in trafic.

Lista definitiva de verificare pentru ziua mutarii- Cateva retusuri!

Un alt sfat de care ar trebui sa tineti cont este acela ca nu trebuie sa luati si obiectele ce nu va mai trebuie sau nu va mai plac in noua locuinta. Vindeti sau donati mobila pe care nu o mai vreti. Priviti-o ca pe o oportunitate de a va mari bugetul sau pur si simplu de a o dona unor persoane care chiar au nevoie. De restu lasati echipa de profesionisti sa se ocupe!