Mutarea in casa noua si tranzitia pentru bebelusul dumneavoastra

Mutarea in casa noua si tranzitia pentru bebelusul dumneavoastra

Mutarea in casa noua si tranzitia pentru bebelusul dumneavoastra

Desi majoritatea oamenilor ar sugera sa va mutati intr-o noua locuinta inainte de nasterea bebelusului, nu intotdeauna se intampla acest lucru! Uneori planurile nu corespund cu realitatea, si nimic nu poate opri nasterea- nici macar mutatul intr-o noua locuinta! Deci, ce puteti face de a usura tranzitia pentru nou-nascutul dumneavoastra? Mai jos gasiti idei despre mutarea in casa noua si tranzitia pentru bebelusul dumneavoastra!

Mutarea in casa noua si tranzitia pentru bebelusul dumneavoastra-pasi simpli!

In cazul in care va pregatiti sa deveniti parinti si aveti in planificare si mutarea intr-o noua locuinta trebuie sa fiti foarte organizati si sa luati concediu de la job. Este intelept sa va luati cateva zile libere inainte si dupa mutare! Stresul ce se cumuleaza in aceasta perioada este foarte mare, chiar si pentru o persoana dinamica! A fi parinte pentru prima data inseamna pentru dumneavoastra noi responsabilitati, dar si asteptari! La fel este si cu trecerea la o noua locuinta, de aceea, ambele trebuie sa se imbine perfect si fara dificultati! Nu aveti cum sa presupuneti ca puteti face fata singur, fara ajutorul familiei, prietenilor sau expertilor in mutari de la Transport mobila Bucuresti si provincie!

Doar pentru ca sunteti in tranzit, nu inseamna ca trebuie sa va intrerupeti rutina. Aderarea la un program strict va va ajuta copilul sa se simta calm si sigur! Amintiti-va sa ramaneti linistit, astfel incat bebelusul dumneavoastra sa va simta confortul! Mutarea in casa noua si tranzitia pentru bebelusul dumneavoastra poate fi astfel mult mai usoara!

Orice ai nevoie pentru un copil sanatos si fericit in timpul procesului de mutare trebuie sa fie la indemana. De aceea, trebuie sa va faceti bagajul necesar separat. Nu doriti sa va amestecati bagajul bebelusului cu celelalte obiecte sau cutii. Acest bagaj trebuie sa includa: beberoane, scutece, servetele umede, hainute dar si jucarii.

Inainte de ziua mutarii, achizitionati un carucior portabil. Este foarte util, si puteti pune belelusul pentru a se odihni sau chiar pentru a se juca, iar dumneavoastra sa va ocupati de etapele procesului de mutare.

Acceptati ajutorul expertilor!

Desemnati imediat camera copilului si incepeti despachetarile. Camera bebelusului are intotdeauna prioritate! Pentru majoritatea parintilor, cunoasterea nou-nascutului, in timp ce va acomodati la noua locuinta, poate fi stresanta si coplesitoare, mai ales atunci cand este  vorba de un loc necunoascut cu un copil iubit. Cu toate acestea, amintiti-va ca toata aceasta perioada de tranzitie este ceva de scurta durata! Toata noutatea si frica vor disparea, iar dumneavoastra veti fi extrem de fericit alaturi de familie!

De retinut este faptul ca intr-o asemenea situatie organizarea este cuvantul cheie! Aceasta organizare trebuie efectuata cu rigurozitate! Tineti evidenta pe o fisa de inventar a bunurilor, a bagajelor si nu in ultimul rand acceptati ajutorul altor persoane. Cel mai bine pentru dumneavoastra in cazul in care sunteti intr-o situatie asemanatoare este sa colaborati cu o firma de mutari! Mutarea in casa noua si tranzitia pentru bebelusul dumneavoastra nu va fi resimtita!  Alegeti un serviciu complet pentru mutarea dumneavoastra pentru a scapa de stres!  Astfel nu va trebui sa stati printre cutii, mobilier si altele ci, pur si simplu va veti bucura de fiecare clipa petrecuta alaturi de cei dragi, iar de mutarea dumneavoastra se vor ocupa experti de la Transport mobila Bucuresti si provincie.