Sfaturi de baza pentru ambalarea si mutarea mobilierului fragil

Sfaturi de baza pentru ambalarea si mutarea mobilierului fragil

Sfaturi de baza pentru ambalarea si mutarea mobilierului fragil

Va prezentam cateva sfaturi pentru a va ajuta sa va asigurati ca mobilierul dumneavoastra cel mai fragil ajunge la noua locatie intreg si fara daune! Mutare obiecte fragile? Sfaturi de baza pentru ambalarea si mutarea mobilierului fragil, doar cu Transport mobila Bucuresti si provincie.

Sfaturi de baza pentru ambalarea si mutarea mobilierului fragil de la profesionisti

 

Uneori, in timpul procesului de mutare, observam greutatea mobilierului si ignoram cu usurinta particularitatile mobilierului. Fie ca este vorba de un scaun ornat, mobilier antic, sau doar un birou cu o multime de piese, uitam uneori sa fim atenti la detalii! Iar in situatia de fata, detaliile fac diferenta intre un obiect fragil si unul comun! De aceea va prezentam in acest articol cateva sfaturi despre modul in  care va puteti asigura ca masa de sticla sau canapelele de piele  ajung la noua locatie fara daune si intregi!

In cazul in care mobilierul supus mutarii este antic, asigurati-va ca acesta poate fi transportat fara sa-l demontati! Dupa cum bine stim, astfel de obiecte nu pot fi demontate si de aceea este bine sa apelati la profesionisti de la Transport mobila Bucuresti si provincie pentru o manipulare in conditii de maxima siguranta!

Nu efectuati mutarea de unul singur! In acest sens, trebuie sa va asigurati ca exista intotdeauna cel putin o alta persoana la dispozitia dumneavoastra pentru a va ajuta. Si asa, exista riscuri sa va accidentati! De ce sa treceti printr-o asemenea experienta cand va puteti relaxa si puteti sta fara stres? De ce sa contractati o firma de mutari care detine personal calificat si care va poate face viata mai usoara? Simplu, acestia stiu cum sa protejeze mobilierul dumneavoastra fragil! Sfaturi de baza pentru ambalarea si mutarea mobilierului fragil de la experti.

Daca tot nu esti convins sa apelezi la o firma de mutari si vrei sa faci totul singur iti dam urmatorul sfat: nu forta! Canapeaua dumneavoastra nu incape pe usa? Impingeti din greu pentru a forta trecerea acesteia? Atunci va sfatuiesc sa va opriti! Nu fortati, astfel nu veti face altceva decat sa va alegeti cu tapiterie rupta sau si mai rau cu manerele rupte! Lasati profesionisti sa se ocupe, detin solutii pentru fiecare problema!

Faceti loc pentru obiectele dumneavoastra, nu fortati!

Acelasi sfat este valabil si pentru asezarea mobilierului in masina: nu fortati cand nu exista spatiu suficient! Aceasta reprezinta o modalitate rapida de a zgaria mobilierul, de a se rupe! Daca tot esti decis sa actionezi singur cel mai bine este sa faci doua transporturi!

Dar, daca apelezi la profesionisti nu va mai fi nevoie de doua transporturi, deoarece acestia detin masini  cu capacitati diferite si stiu cum sa plaseze mobilierul in interiorul masini avand si chingi de sustinere, astfel incat acesta sa nu fie deteriorat! In cazul in care faceti mutarea pe cont propriu, aseaza cutii in interiorul masinii pentru a evita deteriorarea mobilierului. Sfaturi de baza pentru ambalarea si mutarea mobilierului fragil rapid!

Impachetarea! Indiferent ce utilizati, fie folie bubble, strech sau paturi impachetarea mobilierului este extrem de importanta! Este foarte important sa impachetati toate corpurile de mobilier cat mai eficient posibil. Nu uitati sa protejati colturile mobilierului, banalul carton este la indemana oricui, folositi-l! Asigurati sertarele si usile! Asigurarea se poate face cu banda adeziva, si va poate ajta sa mentineti totul inchis corect astfel, evitandu-se deteriorarea acestuia! O alta varianta este scoaterea sertarelor si demontarea usilor! In situatia in care mobilierul poate fi dezasamblat, este de preferat sa-l dezasamblati.

Un alt sfat extrem de important in cazul in care recurgeti la dezasamblarea mobilierului este sa va asigurati ca toate suruburile si alte piese sunt stocate foarte bine.

Si un ultim  sfat este sa utilizati totusi profesionisti de la Transport mobila Bucuresti si provincie, astfel veti avea certitudune ca toate obiectele dumneavoastra vor ajunge in siguranta la destinatie!